AntiVirus

49.95

Bescherm je eigendommen met Internet Security van AVG Ultimate. Bescherming van webcam en Bescherming tegen ransomware zorgen ervoor dat niemand je ingebouwde camera kan gebruiken of je bestanden zonder je toestemming kan wijzigen of bekijken. AVG Ultimate beschikt over alle onderdelen die je mag verwachten van een doorsnee Anti-Virus programma voor de computer. De prestaties van de AVG Ultimate zijn uitstekend. Malware wordt met gemak opgespoord en verwijderd, kwaadaardige websites eenvoudig geblokkeerd. De antivirus bundel beschikt verder over een eigen, maar eenvoudige goede firewall. Met AVG Ultimate beveiligt u in 1 keer al uw apparaten op diverse platforms.

Deze licentie betreft een licentie voor AVG Ultimate 2020 en kan in totaal 1 jaar worden gebruikt na activering en is geschikt voor 10 devices.

34.95

Blijf veilig online – thuis, onderweg en op het werk

Wat je ook doet online – op je pc, Mac & Android-toestellen – onze geavanceerde antivirus- en beveiligingsoplossing beschermt je tegen malware, webcamspionage, online tracking, oplichting en nog veel meer.

Blokkeert virussen, cryptolockers, aanvallen en nog veel meer
Stopt het verzamelen van je gegevens door online trackers*
Spoort verborgen spyware op je Android-apparaat op
Beschermt betalingen, met codering op bankniveau*
Voorkomt onbevoegde toegang tot je webcam*
Versleutelt online verzonden en ontvangen data – VPN**

Deze licentie betreft een licentie voor KasperSky 2020 en kan in totaal 1 jaar worden gebruikt na activering en is geschikt voor maximaal 3 devices.

29.95

Met McAfee Total Protection kunt u vertrouwen op premium antivirus-, identiteits- en privacybeveiliging voor pc’s, Macs, smartphones en tablets.
Bescherm uzelf tegen virussen, ransomware en onlinebedreigingen, zowel online in de cloud als offline. Geeft waarschuwingen bij risicovolle websites en helpt gevaarlijke downloads en phishingaanvallen voorkomen. Verhoogt de prestaties van de browser en apps op je computer, zodat je meer tijd kunt besteden aan belangrijkere zaken. Sla unieke wachtwoorden op. Vul ze automatisch in en genereer ze zelf met Password Manager. Bescherm je gevoelige bestanden snel en eenvoudig met 128-bits bestandsversleuteling.

Deze licentie betreft een licentie voor McAfee 2019 en kan in totaal 1 jaar worden gebruikt na activering en is geschikt voor 1 device.

Niet op voorraad
49.95

Norton 360-abonnementen bestaan uit meerdere beschermingslagen om je pc’s, Macs®, Android™- en iOS-apparaten te beschermen tegen virussen, ransomware en andere online bedreigingen.

Daarnaast beschikt Norton 360 ook over nieuwe functies voor apparaatbeveiliging en online privacy, zoals Secure VPN (Virtual Private Network) om je persoonlijke gegevens te versleutelen, Wachtwoordbeheer om je wachtwoorden op te slaan en te beheren, SafeCam voor pc om ongeoorloofde toegang tot je webcam te blokkeren en meer, allemaal in één oplossing.

Norton 360 Deluxe bevat de volgende functies:

  • 50 GB Cloudback-up voor pc4, ‡‡
  • Wachtwoordbeheer
  • Ouderlijk toezicht
  • Secure VPN voor maximaal 5 apparaten
  • SafeCam


D
eze licentie betreft een licentie voor Norton Deluxe Security en kan in totaal 1 jaar worden gebruikt na activering.